İskeçe Türk Birliği “YUMURCAKLAR KULÜBÜ” oluşturuyor

    İskeçe Türk Birliği “YUMURCAKLAR KULÜBÜ” oluşturuyor

    İskeçe Türk Birliği, çocuklara yönelik faaliyet ve aktiviteler gerçekleştirecek.

    Bu amaçla İskeçe Türk Birliği (İTB) Yumurcaklar Kulübü oluşturuluyor. İskeçe Türk Birliği çatısı altında oluşturulacak olan İTB Yumurcaklar Kulübü, Kadınlar Kolu ve Gençlik Kolu örneğinde olduğu gibi derneğin bir kolu olarak faaliyet gösterecek.

    İskeçe Türk Birliği Yumurcaklar Kulübü, belli aralıklarla ilkokul çağındaki çocuklara yönelik çeşitli faaliyet ve aktiviteler gerçekleştirecek. İTB Yumurcaklar Kulübü çocuklar için resim, müzik, el becerileri, satranç, zeka oyunları, skeç – tiyatro, masal ve hikaye okuma, film gösterimleri gibi faaliyet ve aktivitelerin yanısıra zaman zaman çocuk annelerine yönelik olarak eğitim ve sağlık alanında bilgilendirici toplantılar gerçekleştirebilecek. Çocuklara yönelik faaliyet ve aktiviteler gerekli görüldüğü hallede velilerin gözetiminde yapılacak.

    İskeçe Türk Birliği Yumurcaklar Kulübüne ilkokul çağındaki çocuklar, anne veya babalarıyla birlikte üye olabilecek ve sözkonusu faaliyetlere katılabilecek. İskeçe Türk Birliği yönetiminin kararıyla İTB Yumurcaklar Kulübü koordinatörlüğünü birlik yöneticilerinden Zeynur Bargan üstlenirken, İTB Kadınlar Kolu ile İTB Gençlik Kolu da yeni oluşturulcak Yumurcaklar Kulübü’ne gerek duyulduğu hallerde yardım edecek.

    İskeçe Türk Birliği Yumurcaklar Kulübü’ne üye olmak isteyen çocuklar anne veya babalarıyla İskeçe Türk Birliği’ne başvurarak üye olabilirler. 

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.