Batı Trakya Türk Kadın Platformu Yeni Sözcüsünü Belirledi

    Previous Next

    Batı Trakya Türk Kadın Platformu Yeni Sözcüsünü Belirledi

    29.03.2024

    Batı Trakya Türk Kadın Platformu geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği toplantıda yeni dönem sözcüsünü belirledi.

    2022 Kasım ayından bu yana İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu Başkanı Zeynur Bargan'ın yürüttüğü Sözcülük görevine yeni dönemde Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Kadınlar Kolu Başkanı Sibel Abdullah Hasan seçildi. BTTK Platformu 27 Mart Çarşamba aksamı gerçekleştirdiği geleneksel iftar yemeğinde sözcülük görevinin devir teslim törenini de yapıldı.

    İftar sonrası İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu Başkanı Zeynur Bargan yaptığı konuşmada Kadın platformunun önemine vurgu yaparak görev süresince yanında olan kurum kuruluş başkan eşlerine ve platform üyelerine teşekkür etti. Yeni seçilen Sibel Abdullah Hasan'a başarılar diledi.

    Daha sonra söz alan Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Kadınlar Kolu Başkanı Sibel Abdullah Hasan da kendisini göreve layık gören platform üyelerine teşekkür ederek Sözcülüğü süresince Batı Trakya Türk Kadın Platformunu daha ileri taşımak için elinden geleni yapacağını dile getirdi. Abdullah Hasan bu süreçte tüm platform üyelerinin desteğini de beklediğini ifade etti. Sibel Abdullah Hasan platform adına Zeynur Bargan'a teşekkür plaketi verdi.

    Son olarak söz alan T.C. Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal'ın eşi ilayda Ünal da yaptığı konuşmada eski sözcüye çalışmalarından dolayı tebrik ederek yeni sözcüye başarılar diledi. Ünal Batı Trakya Türk Kadınlarının yanında olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm etkinliklere severek katıldığını da ifade etti.

    İftar programı sonrası yemek duasını Gümülcine Müftülüğü vaizesi Halime Mehmetali yaptırdı.

    BTTK Platformu Geleneksel İftar programına T.C. Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal'ın eşi İlayda Ünal, İskeçe Müftüsü’nün eşi Nadire Trampa, İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek'in eşi Şerife Mustafa, İskeçe Türk Birliği Başkanı’nın esi Münevver Ago, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı'nın eşi Özlem Otuzbir, Mustafçova Belediye Başkanı'nın eşi Nuran Adem, Kozlukebir Belediye Başkanı'nın eşi Semra Kösel Hasan, Yassıköy Belediye Başkanı'nın eşi Nurcan Ali , DEB Partisi Kadınlar Kolu Başkanı Duygu Mustafa ve platform üyeleri katıldı.

    Gece toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.