Milletvekili Özgür Ferhat sel önleme projelerinin onaylanmasını istedi

    Milletvekili Özgür Ferhat sel önleme projelerinin onaylanmasını istedi

    20.03.2024

    Rodop Milletvekili Özgür Ferhat, Köylerimizi Sel Felaketlerinden Korumak İçin Yapılan Projelerin Bir An Önce Onaylanıp Önemli Adımlar Atılmasını Talep Ediyor

    Geçtiğimiz yaz aylarında köylerimizde meydana gelen yangınlar sonucunda, bölgemizde ciddi sel felaketleriyle karşı karşıya kalmaktayız. Bu acı olayların ardından, halkımızın güvenliği ve yaşam alanlarının korunması için önemli adımlar atılması gerektiği bir kez daha ortaya çıktı.

    Bölge halkımızın mağduriyetinin ve haklı taleplerinin sesi olan Milletvekili, Orman İl Müdürlüğünün Narlıköy, Susurköy, Kozlardere ve Büyük Müsellim köyleri için hazırlamış olduğu Yağmur suyununun ve taşkınlıkları engelleme amaçlı küçük barajlar ve ağaçlardan oluşan setler adı adı altındaki yapıları hayata geçirmek için neden zaman kaybedildiğini ve projenin hangi aşamada olduğunu yetkili bakana sordu.

    Bu projeler, sel felaketlerinin etkilerini azaltarak, köylerimizi ve çevrelerindeki yaşam alanlarını korumayı hedeflemektedir. Yeni Sol Milletvekili Özgür Ferhat, halkın daima yanında olduğunu belirterek, bu önemli projelerin hayata geçirilmesi için gerekli desteği vereceklerini sözünü verdi.

    Köylerimizi sel felaketlerinden korumak için yapılan bu çalışmaların ne zaman hayata geçirileceği hakkında detaylı bilgi isteyen Milletvekili yetkili bakanlıktan kaynaklanan gecikmelerin nedenlerini sordu.

    Bu kritik süreçte Mv. Özgür Ferhat şu ifadeleri kullandı : Köylerimizi ve vatandaşlarımızı korumak için atılacak adımları yakından takip edip, merkezi olmak üzere, yerelde de tüm sorumluluklarımızı yerine getireceğiz.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.